Mladički

Mladički

Trenutno v našem vzrejališču nimamo mladičkov, ki bi iskali nov dom. V kolikor ste zainteresirani za naše bodoče mladičke priporočamo, da spremljate našo Facebook stran (polinkano), kjer bodo objavljene najbolj aktualne novičke v zvezi s pričakovanim leglom ali pa nas kontaktirajte.

Za naše mladičke nimamo čakalne vrste, niti ne sprejemamo vnaprejšnjih rezervacij. Ker nam je izjemno pomembno, da naši muci odidejo v dobre in zanje primerne domove, se želimo z bodočimi novimi lastniki najprej spoznati. Za svoje mladičke si namreč želimo lastnike, ki jim bodo namenili dovolj časa, igre in crkljanja, kvalitetno prehrano, redno veterinarsko oskrbo ter veliko ljubezni. Oddajajo se izključno za notranje bivanje. 

Vsi naši mladički so ustrezno socializirani, vajeni rednega krtačenja in striženja krempeljčkov. V nove domove lahko odidejo pri starosti 16. tednov, ko so razglisteni, cepljeni in mikročipirani, imajo EU potni list, rodovnik ter so tudi že kastrirani. Vsak od njih prejme "baby-paket" za lažji začetek v novem domu.